Technogym introduceert nieuwe iconische loopband: MYRUN

De eerste interactieve gepersonaliseerde loopband voor de ultieme hardloopervaring

07 APRIL 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
MyRun is de allernieuwste loopband van Technogym. Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. Naast een elegant en compact design biedt MyRun de ultieme hardloopervaring. Met verrassende innovatieve functionaliteiten als RUNNING RATE (algoritme met directe visuele feedback op de loopfrequentie, paslengte en verplaatsing), MYRUN app (volledige integratie met een tablet) en RUNNING Music (selectie van bij het geanalyseerde rentempo passende muziek uit de aangesloten tablet). Geïnteresseerde pers kan de MyRun loopband op afspraak testen bij Technogum Benelux te Capelle aan den IJssel of Zaventem.

De perfecte mix van demping en vering 

MyRun is de loopband voor thuis met de beste verhouding tussen de loopruimte en de totale footprint/ grootte van het toestel. Het revolutionaire loopvlak stemt zich af op de manier waarop u rent en beperkt het risico op blessures, door de schokken te absorberen zonder dat u aan het gevoel en beleving moet inboeten.

Ultieme hardloopervaring 

MyRun is een uniek apparaat om met de geïntegreerde applicatie en synchronisatie met een tablet het ultieme hardlopen te ervaren. Trainen wordt leuker en efficiënter. U kunt oefeningen, trainingssessies en dagelijkse routines kiezen die aansluiten op uw persoonlijke behoeften.

De MyRun App bevat specifieke programma's voor het verbeteren van de looptechniek; interval training programma's om snelheid en het uithoudingsvermogen te verbeteren en een CPR (constant pulse rate) programma om het beste cardio ritme te behouden.

Geïntegreerde applicatie die synchroniseert met tablet

In de MyRun's state-of-the-art dataverzameling zit RUNNING RATE; een algoritme welke ontwikkeld is door Technogym. Running Rate geeft de mogelijkheid om de kwaliteit en de efficiëntie van uw training te verbeteren. Het display geeft directe feedback over de loopfrequentie, paslengte en de verplaatsing en door deze visuele feedback zullen renners sneller en efficiënter gaan lopen. Zij kunnen hun loop aanpassen ten opzichte van hun snelheid en het minimaliseren van hun zwaartepunt tijdens de verplaatsing.

Ren met MyRun Technogym op de beat van de muziek
Door het analyseren van het rentempo van de hardloper wordt een unieke soundtrack ontwikkeld. RUNNING MUSIC selecteert uit de tablet de nummers die het best geschikt zijn voor het looptempo van de hardlopers en speelt naadloos in op de aanpassingen in het tempo. Wanneer een gebruiker juist wil genieten van een rustiger moment tijdens zijn of haar loop, biedt MyRun de meest soepele en rustige run tot een maximum snelheid van 20 km per uur.

Technische specificaties
MyRun is ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. Met de 30 jaar ervaring en expertise die Technogym heeft opgedaan in de wereld van sportieve prestaties en atletische voorbereiding. MyRun biedt functionaliteiten aan die gelijk staan aan loopband modellen met hoogste professionele kwaliteit. Maximum snelheid is 20 km per uur, helling van 12%. Het ontwerp van de loopband en de verpakking maken het dat de MyRun eenvoudig en snel te installeren is.  

Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten