Technogym lanceert nieuwe fitness samenwerking met Samsung

09 MAART 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Technogym, toonaangevend producent van fitness apparatuur en wellness concepten en official supplier van de afgelopen zes Olympische spelen, kondigde vorige week een nieuwe samenwerking aan met Samsung S-Health 4.0 tijdens het ‘Mobile World Congress 2015’. Dit congres vond plaats van 2 tot en met 5 maart in Barcelona. Samsung Galaxy S6 gebruikers kunnen nu probleemloos hun workout activiteiten, uitgevoerd op Technogym apparaten, integreren met de S-Health applicatie.

Het Technogym platform is diep geïntegreerd in Samsung’s nieuwe S-Health applicatie, waardoor gebruikers persoonlijke data kunnen opslaan en openstellen voor applicaties en wearables van derde partijen. Dankzij de nieuwe en verbeterde S-Health mogelijkheden kunnen gebruikers probleemloos toegang krijgen tot de Mywellness app door op de Technogym tracker te klikken. Deze is te vinden op het S-Health dashboard. Deze app integratie verbetert de ervaring voor gebruikers in de sportschool. Zij kunnen heel makkelijk hun fitness activiteiten en voortgang monitoren op de smartphone of wearable.

Technogym’s Mywellness cloud is het eerste en enige platform die het voor gezondheids-enthousiastelingen en exploitanten mogelijk maakt om hun fitnessvoortgang bij te houden via fitness apps en apparaten en dit op één plek verzameld. Met de mobiele mywellness app en op de fitnessapparaten van Technogym kunnen zij, zowel binnen als buiten de gym, altijd en overal ter wereld hun dagelijkse activiteiten tracken.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten