Technogym lanceert samen met H-Farm het eerste 'wellness accelerator program' voor jonge entrepeneurs

s' werelds allereerste ‘all inclusive accelerator program'

10 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
De inschrijvingen zijn geopend voor ‘s werelds allereerste ‘all inclusive accelerator program’ gericht op het ondersteunen van innovatieve projecten in de zorg en welzijn industrie.

Technogym, ‘s werelds marktleider in de fitness en welness industrie, lanceert in samenwerking met Wellness Holding en H-Farm ‘s werelds eerste ‘all inclusive Wellness Accelarator Program’. Gericht op innovatieve welness projecten met als doel een selectie te maken van Europese startups die in de zorg en welness sector actief zijn. Hierdoor willen Technogym en H-Farm de bestaande projecten her ontwikkelen en verbeteren in dit steeds groter wordende sector.

Dit vier maanden durende programma, beginnend op 23 maart, zal vijf teams selecteren met sterke ideeën en de nodige technische vaardigheden om samen met H-Farm te werken aan projecten tijdens de ‘Wellness Acceleration Program’. Elk team zal een pakket aangeboden krijgen met verschillende diensten, zoals mentoring, networking, kost en inwoning, werkplekken, specifieke evenementen, technische en professionele diensten en financiële investering ter waarde van €80.000,- om te gebruiken voor hun projecten.

De geselecteerde projecten zullen de nadruk leggen op Wearable Devices, Platforms & Tools, Big Data & Analytics en Service in de zorg en welness sector. De gekozen teams zullen de kans krijgen hun projecten te ontwikkelen in een inspirerende omgeving vol met kansen, gesteund door mentors en welness professionals van Technogym en H-Farm.

Inschrijvingen dienen te zijn ingeleverd voor 28 februari 2015. Bezoek www.wellnessaccelerator.com voor meer informatie.

Citaten
"“Ik ben ontzettend enthousiast om dit programma te lanceren met Technogym. Dit is het pad die Italiaanse bedrijven moeten nemen om nieuwe en innovatieve ideeën te stimuleren. Nerio en Technogym staan internationaal bekend en het is voor ons een eer om met hun te mogen samenwerken. We delen allebei een sterk vertrouwen in jonge mensen en in de grote kansen die internet ons bied. Wij zullen alles erop zetten om teams met experts te vinden en innovatieve ideeën te selecteren om deze te versnellen, zodat zij een verschil kunnen maken op de desbetreffende markt." Oprichter H-Farm Riccardo Donadon
"Innovatie is altijd al de drijvende veer geweest van de groei van Technogym en onze groep. Welness is een van de leidende global trends en wij zijn trots met onze deelname van de implementatie van innovatieve ideeën die creatieve en getalenteerde jonge mensen helpen met het realiseren van hun dromen. Wij zien het verspreiden van de welness lifestyle als een kans voor de welzijn van de mens." Nerio Alessandri, president en oprichter van Technogym
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten