Deelnemers aan landelijke strijd tegen overgewicht bij kinderen lopen anderhalf keer rond de wereld

Let’s Move for a Better World

23 APRIL 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Deze maand strijden fitnessclubs in heel Nederland samen met hun leden tegen overgewicht bij kinderen. Onder het motto Let’s Move for a Better World doneren leden gedurende een maand zoveel mogelijk MOVEs aan hun club door maximaal te bewegen. Deelnemers liepen samen al anderhalf keer rond de aarde!

Zodra de leden van de fitnessclubs in beweging komen op cardio-apparaten van Technogym, worden hun lichamelijke activiteiten omgezet naar MOVEs. Hoe langer en intensiever deelnemers bewegen, des te meer MOVEs zij genereren en des te groter hun bijdrage aan een gezondere wereld.

Sinds de start van Let’s Move for a Better World zijn in fitnessclubs door heel Nederland al meer dan tien miljoen MOVEs gerealiseerd. Dit staat gelijk aan negen maanden non-stop hardlopen. Samen liepen de deelnemers al meer dan 1.450 marathons, met een totale afstand van ruim 60.000 kilometer. Dat is ruim anderhalf keer rond de aarde.

De fitnessclub waar na een maand tijd de meeste MOVEs zijn verzameld, ontvangt een cheque ter waarde van vijfduizend euro, te besteden aan een programma om obesitas bij kinderen tegen te gaan. Deelnemers zetten zich dagelijks vol overgave in om het aantal MOVEs te vergroten. Zij hebben tot en met vrijdag 2 mei de tijd om de koppositie te veroveren met hun club. De actuele stand in de strijd is online te volgen: www.technogym.com/nl/letsmove.

Verdere informatie over Let’s Move for a Better World vindt u hier

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten