Nieuwe locatie sportcentrum ‘KENAMJU’ geopend

Nieuwe productlijn Technogym geïntroduceerd in sport & health centrum ‘KENAMJU’

26 AUGUSTUS 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
HAARLEM/AMSTERDAM, maandag 26 augustus 2013. Zaterdag 24 augustus jl. heeft Kenamju Sport & Health officieel haar gloednieuwe locatie in Haarlem geopend. Kenamju Sport & Health is het sportcentrum van Dennis en Elco van der Geest, dé judoka-broers van Nederland. Tijdens deze officiële openingsvond vond ook de introductie plaats van de nieuwe ARTIS productlijn van Technogym, de Italiaanse ‘wellness company’.

Kenamju Sport & Health biedt haar leden een breed programma aan professionele en kwalitatief hoogwaardige sport- en trainingsfaciliteiten. In het nieuwe sportcentrum aan de Phoenixstraat 13 in Haarlem blijft judo, de sport waarin Elco en Dennis van der Geest hun sporen hebben verdiend, vanzelfsprekend een belangrijk component.

Het totale oppervlak van het nieuwe centrum bedraagt ca. 2000 m2 en heeft door een logische indeling en toepassing van lichte kleuren een ruimtelijk karakter gekregen. Het complex ademt een gastvrije sfeer uit en is daarmee uitnodigend voor sporten uit elke leeftijdscategorie. De ARTIS productlijn van Technogym heeft een prominente plek gekregen in de centraal gelegen fitnessruimte. Naast deze Technogym lijn biedt Kenamju Sport & Health haar leden ook de bijzondere Kinesis wand en andere losse krachtapparatuur van Technogym.

Trainen op de ARTIS productlijn “Door onze jarenlange ervaring met apparatuur van Technogym heeft Kenamju Sport & Health ervoor gekozen om deze apparatuur ook in te zetten in onze nieuwe club in Haarlem. Onze keuze is gevallen op de onlangs gelanceerde ARTIS lijn die zich kenmerkt door het fraaie design van alle 30 apparaten uit deze lijn. De ergonomische vormgeving (voor nog betere trainingsresultaten) en de connectiviteit gaf bij ons de doorslag. Ieder cardio apparaat heeft op het scherm een programma waarmee onze leden kunnen surfen op het web, naar hun favoriete muziek kunnen luisteren en zelfs apps kunnen installeren.” zegt Elco van der Geest. “Uniek is dat alle trainingen en resultaten direct gesynchroniseerd worden met de MyWellness Cloud van Technogym waardoor wij direct kunnen zien welke progressie onze leden maken en welke aanpassingen wij eventueel direct kunnen doorvoeren in het trainingsschema.” aldus van der Geest.

Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux: “Kenamju Sport & Health is al jarenlang een klant en gebruikt de Technogym apparatuur onder meer bij het trainen van haar vele judo kampioenen. Nu de kennis en ervaring van de broers Van der Geest en hun teamleden gecombineerd kan worden met de nieuwste ARTIS lijn, zal Kenamju Sport & Health niet alleen judoka’s, maar iedereen die een actievere levensstijl nastreeft, optimaal kunnen trainen en begeleiden.” Van Rossem vervolgt: “Door de inzet van MyWellness, het online platform van Technogym, kunnen leden hun prestaties en vorderingen nu niet alleen binnen de muren van de club zien maar kunnen zij het programma dat Kenamju Sport & Health voor hen heeft opgesteld nu altijd en overal volgen.”

Kenamju Sport & Health
Phoenixstraat 13
2011 KC Haarlem
T 023-353 111 82

Citaten
"Door onze jarenlange ervaring met apparatuur van Technogym heeft Kenamju Sport & Health ervoor gekozen om deze apparatuur ook in te zetten in onze nieuwe club in Haarlem. Onze keuze is gevallen op de onlangs gelanceerde ARTIS lijn die zich kenmerkt door het fraaie design van alle 30 apparaten uit deze lijn. De ergonomische vormgeving (voor nog betere trainingsresultaten) en de connectiviteit gaf bij ons de doorslag. Ieder cardio apparaat heeft op het scherm een programma waarmee onze leden kunnen surfen op het web, naar hun favoriete muziek kunnen luisteren en zelfs apps kunnen installeren.” zegt Elco van der Geest. “Uniek is dat alle trainingen en resultaten direct gesynchroniseerd worden met de MyWellness Cloud van Technogym waardoor wij direct kunnen zien welke progressie onze leden maken en welke aanpassingen wij eventueel direct kunnen doorvoeren in het trainingsschema." Dennis van der Geest
"Kenamju Sport & Health is al jarenlang een klant en gebruikt de Technogym apparatuur onder meer bij het trainen van haar vele judo kampioenen. Nu de kennis en ervaring van de broers Van der Geest en hun teamleden gecombineerd kan worden met de nieuwste ARTIS lijn, zal Kenamju Sport & Health niet alleen judoka’s, maar iedereen die een actievere levensstijl nastreeft, optimaal kunnen trainen en begeleiden.” Van Rossem vervolgt: “Door de inzet van MyWellness, het online platform van Technogym, kunnen leden hun prestaties en vorderingen nu niet alleen binnen de muren van de club zien maar kunnen zij het programma dat Kenamju Sport & Health voor hen heeft opgesteld nu altijd en overal volgen." Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten