Technogym introduceert designtoestel Cross Personal

Crosstrainer met touchscreen en internet completeert Personal Line

29 MEI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
De nieuwe crosstrainer Cross Personal combineert Technogym’s vakmanschap en knowhow met de stijl van ontwerper Antonio Citterio. Cross Personal is de vierde en nieuwste creatie uit de Personal Line van Technogym, die verder bestaat uit de loopband Run Personal, hometrainer Recline Personal en Kinesis, een designmeubel om meer dan 200 kracht-, balans- en flexibiliteitsoefeningen mee uit te voeren.

Cross Personal is de eerste crosstrainer met toegang tot internet via het geïntegreerde VISIOweb beeldscherm. Dit touchscreen bevat gebruiksvriendelijke applicaties die toegang bieden tot email, websites en social media. Gebruikers kunnen tijdens het sporten op het scherm ook televisie kijken, een iPhone aansluiten en uiteraard een groot aantal traingingsprogramma’s selecteren.

Vanuit ergonomisch oogpunt biedt de Cross Personal een perfecte trainingservaring aan iedere gebruiker, van beginners tot gevorderden. De vloeiende elliptische beweging is niet belastend voor de knieën. Tegelijkertijd garandeert de activiteit van zowel armen als benen maximaal verbruik van calorieën.

De effectiviteit van regelmatige lichamelijke inspanning is bewezen en het besef van het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Voor mensen die een druk leven leiden, of graag trainen in een vertrouwde omgeving, vormt de mogelijkheid om thuis of op het werk aan sport te doen een ideale oplossing. Deze behoefte vormt de basis van Technogym’s innovatieve Personal Line, waarbij design en functionaliteit samengaan in stijlvolle fitnessapparaten voor gebruik in huis, op kantoor en in hotels.

De Cross Personal is vanaf nu verkrijgbaar in alle Technogym showrooms. De adviesprijs van de crosstrainer bedraagt 9.379,-- euro (inclusief levering en installatie). 

Afbeeldingen
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten