Let’s Move for a Better World 2017

30 NOVEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
De social campaign van Technogym om welzijn en een gezonde levensstijl te promoten is terug! Activeer uw deelname aan de grootste social campaign uit de fitness industrie, ter bestrijding van obesitas en een gebrek aan lichaamsbeweging

Technogym, wereldleider in de levering van Fitness- en Wellness technologieën en oplossingen, kondigt haar wereldwijde 'Let's Move for a Better World' campagne voor 2017 aan. De campagne zal plaatsvinden voor het vierde jaar op rij, met het doel obesitas te bestrijden en een gebrek aan lichaamsbeweging te voorkomen.

Dankzij de campagne van Technogym, welke plaats zal vinden van 13 t/m 31 maart 2017, kunnen leden van fitnessclubs en medische sportlocaties over de hele wereld hun krachten bundelen en hun MOVEs doneren. Hiermee promoten zij een gezonde levensstijl in hun directe omgeving en daarbuiten. Hoe actiever de clubleden zijn, hoe groter de donatie zal zijn.

De MOVEs van de deelnemers – Technogym’s eenheid voor het meten van bewegingen – zullen worden vastgelegd in de Technogym mywellness cloud; het eerste open-cloud platform in de fitness industrie.

‘Let’s Move for a Better World’ is een unieke en krachtige campagne om loyaliteit en motivatie onder leden op te bouwen, door middel van de competitieve uitstraling. Door de schijnwerpers te richten op de local community van de club, creëert het een positieve teamspirit die mensen samen naar een gemeenschappelijk doel brengt. Zo was de 2016-editie een groot succes: bezoekersaantallen stegen met 29%, nieuwe lidmaatschappen stegen met 16%, en meer dan driekwart van de deelnemers zag een toename van betrokkenheid en motivatie onder bestaande leden ontstaan.

De ‘Let’s Move for a Better World’ campagne symboliseert Technogym’s missie om wellness op wereldwijde schaal te verbeteren. Technogym erkent dat de bewustwording van de jongere generatie een cruciaal startpunt is om deze doelstelling te behalen en om een meer duurzame samenleving te ontwikkelen, gebaseerd op persoonlijke gezondheid.

Technogym heeft grote ambities voor 'Let's Move for a Better World' in 2017 na het succes van de 2016-editie, die indrukwekkende cijfers liet zien en de resultaten uit 2014 verviervoudigde: 513 Clubs en 122.000 deelnemers uit 21 landen, die meer dan 400 miljoen MOVEs ontwikkelden en daarnaast 170 miljoen calorieën verbrandden en maar liefst 53,000 pond/24 000kg aan lichaamsgewicht verloren.

Voor meer informatie over de campagne, reglementen, of voor deelname, neem contact op met uw contactpersoon van Technogym, of kijk voor meer informatie op http://www.technogym.com/letsmove

#LetsMoveForABetterWorld

*EINDE*

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten