Technogym onthult de CLIMB EXCITE®

De meest ruimtebesparende stairclimber met innovatief en gebruiksvriendelijk ontwerp, voor een doeltreffende training

02 NOVEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Technogym - de toonaangevende producent van fitness en wellness apparatuur en oplossingen – kondigt trots de lancering aan van de CLIMB EXCITE®, een uitbereiding van de Excite Line, die de aard van het trap beklimmen zo verandert, dat beginners er met gemak gebruik van kunnen maken en dat gevorderde sporters zichzelf kunnen uitdagen en geconfronteerd kunnen worden met hun zwaarste test ooit.

Dankzij haar vriendelijke uiterlijk, gebruiksgemak en doeltreffendheid, is CLIMB EXCITE® voorbestemd om één van de meest gewilde cardio-apparatuur in de sportschool te worden. Wat CLIMB EXCITE® zo uniek maakt is de SPLIT STEP TECHNOLOGIE ontwikkeld door de Technogym R&D afdeling, waarmee een comfortabele toegang voor gebruikers van alle lengtes wordt gegarandeerd. De lage Courtesy Step™ voorkomt teenknelling. Daarnaast biedt de CLIMB EXCITE® een breed scala aan oefeningen en trainingsopties zonder de gebruiker het gevoel te geven op een podium te staan.

CLIMB EXCITE® is de meest ruimtebesparende Stairclimber op de markt, met de laagste hoogte (1.89m), de kleinste voetafdruk (slechts 1 m²) en de beste verhouding tussen klimruimte en voetafdruk, waardoor slimmer gebruik wordt gemaakt van de trainingsruimte en meer ruimte wordt vrijgemaakt voor meer of andere apparatuur en sporters.

Een training met CLIMB EXCITE® is zeer effectief, dankzij de High Intensity Training Routines speciaal ontworpen door Technogym: "B-Side", "Sweat It Out" en "Body Buster". Dit zijn de doelgerichte Routines waarin allerlei oefeningen zijn opgenomen om het onderlichaam te trainen, het uithoudingsvermogen te verbeteren, het cardiosysteem te versterken en de spieren te activeren.

CLIMB EXCITE® beschikt over de gloednieuwe UNITY 3.0-interface waarmee exploitanten toegang krijgen tot een onbeperkt aantal Android-compatibele apps, welke beschikbaar zijn in de Technogym App Store. Met UNITY 3.0 kunnen eindgebruikers zich onderdompelen in virtuele steeds wisselende landschappen, van 's werelds hoogste bergen tot de hoogste gebouwen, alsmede meetrainen met hun vrienden en oneindige trappen samen beklimmen.

Zoals met alle producten van de Excite Line, worden de verzamelde trainingsgegevens op CLIMB EXCITE® automatisch opgeslagen in de gebruikers profielen in de mywellness cloud en kan dit worden bekeken vanuit de UNITY 3.0-console of via elk ander persoonlijk console. De CLIMB EXCITE® is verkrijgbaar vanaf EUR 7.190,- (excl. BTW).

*EINDE*

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten