Sportieve Christian Dietrich benoemd tot Country Manager Technogym Benelux BV

‘Exercise is medicine’ voor de hele Benelux

05 SEPTEMBER 2016, AMSTERDAM / CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Samenvatting
Christian Dietrich (45) is benoemd tot Country Manager Benelux van Technogym, ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Christian is al 12 jaar werkzaam voor Technogym in de functie van Sales Director voor Technogym Benelux en in de functie van Managing Director van Technogym Emirates in Dubai en Duitsland. Vanaf heden leidt hij ook de organisatie als Country Manager Benelux.

‘Exercise is medicine’
De exploderende kosten in de gezondheidszorg vragen met klem om beperkt te worden. Technogym draagt daar op preventief en curatief niveau – bijvoorbeeld met lichaamsbeweging als effectieve bestrijding tegen Diabetes Type 2 – aan bij. Technogym ziet het als haar missie om bewustwording van het belang van lichaamsbeweging te creëren. Christian beoogt dan ook zijn motto ‘Exercise is medicine’ tot een levensinstelling te maken voor alle mensen uit de Benelux. “Het trainen van je lichaam is niet alleen een kwestie van een hobby uitoefenen, maar staat gelijk aan het onderhouden van je grootste goed; je gezondheid.”

Tennis als grote passie
Tennis is een drijvende factor in het leven van Christian. Christian, geboren in Heerlen, studeerde bedrijfskunde en behaalde zijn master aan de Georgia State University in Atlanta, maar naast zijn studie heeft hij uitstekende prestaties geleverd op de tennisbaan. Ook tijdens eerdere functies bij The Coca-Cola Company in Amerika, waar Christian verantwoordelijk was voor diverse projecten in de Olympische Planning, en tijdens verscheidene marketing- en salesfuncties bij Coca-Cola Enterprises in Amerika en Nederland is hij zijn tennisracket niet uit het oog verloren. Zelfs nu Christian getrouwd is en drie kinderen heeft, is hij nog steeds meerdere malen per week op de tennisbaan te vinden. “Met plezier achter de bal aan wissel ik af met gerichte cardio- en krachttrainingen, zowel met behulp van apparatuur als functioneel. Naast het feit dat ik sportief bezig ben, ben ik ervan overtuigd dat regelmatig bewegen gezondheidsvoordelen oplevert. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen.”

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten