‘Let’s Move For Rio’ doneert voortijdig 600 fitnessapparaten aan achterstandswijken in Rio

Technogym behaalt doel ruim voor het einde van de Olympische spelen

18 AUGUSTUS 2016, AMSTERDAM / CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Samenvatting
Het is gelukt! Dankzij de campagne ‘Let’s Move For Rio’ doneert Technogym de 600 fitnessapparaten uit de Olympische fitnesscentra aan 22 sportscholen in de achterstandswijken van Rio de Janeiro. Hoewel de campagne tot het eind van de Olympische spelen loopt, is het doel van 600 fitnessapparaten nu al behaald. Zo heeft Technogym samen met Olympische atleten en andere sporters van over de hele wereld een blijvende footprint achtergelaten in Rio.

In het Olympisch dorp, waar Technogym als officiële en exclusieve partner 15 fitnesscentra inrichtte, is intensief getraind. Door de gegenereerde beweging op de fitnessapparaten hebben de atleten MOVE’s verzameld, een eenheid waarmee Technogym beweging meet. Ook andere sporters van over de hele wereld konden MOVE’s verzamelen via de gratis mobiele Technogym app. Al deze MOVE’s zijn opgeteld en voor iedere 75.000 verzamelde MOVE’s wereldwijd doneerde Technogym één apparaat. De campagne ‘Let’s Move For Rio’ is met een donatie van maar liefst 600 innovatieve fitnessapparaten een groot succes gebleken. Ook grote namen als Spaanse tennisser Rafael Nadal en Amerikaanse hardloopster Sanya Richard-Ross hebben meegewerkt aan de campagne #LetsMoveForRio.

Video's
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten