Fiets vandaag mee met Tom Dumoulin: verzamel MOVE’s voor achterstandswijken in Rio

Voor elke 75.000 MOVE’s krijgt een achterstandswijk in Rio een Technogym fitnessapparaat

10 AUGUSTUS 2016, AMSTERDAM / CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Samenvatting
Tom Dumoulin heeft vandaag 24,2 kilometer voor de boeg tijdens de individuele tijdrit wielrennen. Dan zal blijken of de polsblessure, die hij opliep tijdens de Tour de France, hem een gouden medaille gaat kosten. Tijdens zijn voorbereiding in het Olympisch dorp heeft Tom bijgedragen aan de achterstandswijken in Rio, waaraan Technogym de fitnessapparaten uit de Olympische fitnesscentra doneert. Tenminste, als er wereldwijd genoeg bewogen wordt, zowel door Olympische sporters als door jou.

Tijdens de Spelen heeft Tom kunnen trainen in het Olympisch dorp, waar Technogym als officiële en exclusieve partner 15 fitnesscentra heeft ingericht voor Olympische sporters van over de hele wereld. Door te trainen op de fitnessapparaten hebben deze atleten MOVE’s verzameld, een eenheid waarmee Technogym beweging meet. Al deze MOVE’s worden opgeteld voor de campagne ‘Let’s Move For Rio’ van Technogym. Ook in Casa Technogym, een pop-up wellness omgeving op Ipanema beach waar bewoners en bezoekers van Rio kunnen trainen als echte atleten, worden MOVE’s opgehaald. Voor iedere 75.000 verzamelde MOVE’s wereldwijd doneert Technogym één apparaat aan één van de 22 geselecteerde sportscholen in de achterstandswijken van Rio.

Kom zelf in beweging voor Rio
Tom genereert met zijn wielrenwedstrijd ongeveer 1.730 MOVE’s, maar niet alleen Olympische sporters kunnen MOVE’s verzamelen. Ook jij kunt in beweging komen voor de achterstandswijken in Rio. Door simpelweg de gratis mobiele Technogym app te downloaden, worden jouw bewegingen op fitnessapparaten, maar ook buiten gemeten. Zo is 30 minuten matig intensief hardlopen al 500 MOVE’s. Hoe meer mensen bewegen, hoe meer fitnessapparaten Technogym doneert. Een goed doel steunen is nog nooit zo makkelijk en sportief geweest! Sport je mee met onze oranje sporters?

Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten