Interactief fietsen met de Group Cycle Connect van Technogym

De nieuwe gekoppelde en interactieve fietservaring

01 MAART 2016, CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Samenvatting
Maak een rit om nooit te vergeten! Group Cycle Connect, de nieuwste indoor cycling oplossing van Technogym, heeft alles wat gebruikers nodig hebben om van start tot finish begeleid te worden.
  • De sensatie van een rit op een echte weg
  • Nauwkeurige metingen om de uitdaging op elk moment bij te houden
  • Meeslepende functies en een inspirerende omgeving waarin gebruikers de rit kunnen zien, horen èn voelen
  • Een gemakkelijke en veilige rit

Group Cycle Connect is ‘s werelds eerste en enige indoor cycling fiets, die kracht, hartslag, ritme, calorieverbruik en andere belangrijke parameters van de workout meet. Zo kunnen gebruikers hun prestaties verbeteren en hun doelen bereiken, met dank aan het bedieningspaneel, dat gekoppeld is aan het online Mywellness platform van Technogym.

Entertainment, motivatie en ROI
Met de Group Connect Cycle van Technogym krijgen gebruikers een buitengewone ritervaring met een stimulerende sfeer en uitdagende entertainment. Door de UNITYSELF, het interactieve touch-screen, kunnen trainers gemakkelijk de Group Cycle klas leiden en coachen. De trainer zet naadloos een sprint in door een passende video met metingen te selecteren en de muziek, video en microfoon in te stellen met slechts één aanraking. Trainers motiveren de Group Connect Cycle gebruikers door:

  • Het bieden van persoonlijke feedback en het aansporen van individuele gebruikers door het Train by Colour of het Train by Rim Fill beeld.
  • Gebruikers de kracht van het team laten voelen door de Class Performance beeld.

Het online Mywellness platform van Technogym biedt de belangrijkste informatie over workouts, klassikale successen, effectiviteit van de trainers en het gebruik van het materiaal, zodat klanten de sportschool helpen te ontwikkelen.

Bedieningspaneel
Het nieuwe bedieningspaneel wordt vanwege het batterijloze systeem gedreven door de bewegingen van de gebruiker. Het LCD scherm wordt ten behoeve van het visuele contrast verlicht met LED lampen.

Nauwkeurige metingen
Group Cycle Connect toont de kracht (watts) van de workouts met een nauwkeurigheid van +/- 2%. Gebruikers kunnen gemakkelijk inloggen op hun persoonlijke profiel in de Mywellness cloud om hun prestaties te meten en te vergelijken.

Gemakkelijk af te stellen
De ON-THE-FLY-SETTINGS (patent aangevraagd) van de Group Cycle Connect maakt aanpassingen in vier richtingen mogelijk met één simpele aanraking. Zo kan een optimale fietspositie voor elke gebruiker ingesteld worden. Het weerstandssysteem op het vliegwiel is uitgerust met de sterkste permanente neodymiummagneten voor een gemakkelijke en geleidelijke rit. Duidelijke iconen en een voelbare klik bij elke 45% op de weerstandsknop maken aanpassingen tussen de 20 weerstandsniveaus bijzonder gemakkelijk en precies. Het geselecteerde weerstandsniveau wordt tevens weergegeven op het bedieningspaneel.

Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten