Technogym kondigt voor de derde keer werelwijde challenge aan: Let's Move for a Better World

Technogym's maatschappelijke campagne om wellness op sportscholen te stimuleren is terug!

24 FEBRUARI 2016, CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Samenvatting
Van 1 tot 19 maart 2016 zullen leden van sportscholen over de hele wereld elkaar uitdagen en hun krachten bundelen door de door hen verrichtte bewegingen op de apparatuur van Technogym om te zetten in de zogenaamde MOVE'S en vragen op deze manier aandacht voor een gezondere levensstijl.

De MOVE's van de deelnemers - Technolgym's eenheid om beweging te meten - zullen worden bijgehouden in de mywellnesscloud van Technogym. Het eerste cloud based open platform van de industrie. De drie meest actieve sportscholen in ieder deelnemend land - degene die de meeste MOVE's weten te verzamelen - winnen de mogelijkheid om kinderen in hun nabije omgeving actiever te laten worden door de Technogum apparatuur te doneren aan een school naar keuze. Er zullen tevens prijzen uitgeloofd worden aan de deelnemer die het meeste heeft bijgedragen aan deze challenge.

De Let's Move for a Better World Challenge is een mooie kans voor sportscholen om nieuwe leden te werven, zeker ook met hulp van bestaande leden die tijdens het trainen en het online delen van hun ervaringen een viral effect zullen veroorzaken. Let's Move for a Better World is ook een unieke en krachtige manier om loyaliteit en motivatie bij hun leden op te bouwen. Door de aandacht op de lokale omgeving van de sportschool te vestigen, creëert het een positieve saamhorigheidsgevoel dat mensen verenigt om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Tijdens de Let's Move for a Better World editie van 2015 zagen deelnemende sportscholen indrukwekkende verbeteringen, het aantal bezoeken aan de sportschool steeg met 34%, het aantal nieuwe leden met 17% en meer dan drie kwart van de deelnemers zagen een toename in de betrokkenheid en motivatie van bestaande leden.

De Let's Move for a Better World campagne belichaamt Technogym's missie om welzijn wereldwijd te verbeteren. Technogym onderkent dat educatie van de jongere generatie cruciaal is om dat te bereiken en zo een duurzamere maatschappij gebaseerd op persoonlijke gezondheid te bouwen.

Technogym heeft in navolging van de 2015 editie grote ambities met Let's Move for a Better World 2016. In 2015 werden de resultaten uit 2014 verdriedubbeld: 80.000 deelnemers verdeeld over 17 landen genereerden meer dan 315 miljoen MOVE's, verbrandden totaal 140 miljoen calorieëen en maar liefst 20.400 kilo.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten