Sport Benelux Gezond: Energie opwekken met je fitnessapparaat

Digitale competitie met als doel een gezondere samenleving

17 SEPTEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Met de herfst voor de deur wint de behaaglijke bank het soms van de sportschool. Maar het wordt lastig om niet te gaan als je door het sporten ook nog eens bijdraagt aan een groenere en gezondere wereld. Van 21 september tot en met 5 oktober organiseert Technogym weer een Green Challenge. De digitale competitie draagt dit jaar de naam Sport Benelux Gezond. Fitnessclubs door heel Nederland strijden om het generen van de meeste energie. Pers is van harte welkom om deel te nemen aan de challenge.

Tijdens Sport Benelux Gezond genereren sporters elektrische energie middels de fitnessapparatuur van Technogym. Dankzij de innovatieve Artis Renew apparatuur en de mywellness cloud Challenge App is het mogelijk om beweging van sporters om te zetten in elektrische energie. Elke keer dat een sporter traint op een cardio-apparaat, wordt de gegenereerde energie van de sporter geregistreerd. De sporters verzamelen zo Moves en kilowatts voor hun fitnessclub.

De deelnemende locaties gaan in de periode van 21 september tot en met 5 oktober de competitie met elkaar aan om de meeste kilowatts te genereren. Met de opgewekte kilowatts besparen de groene fitnessclubs energie en dragen zij bij aan een gezondere leefomgeving. Zij maken tevens kans op het winnen van de Sport Benelux Gezond Challenge.

Noot aan de redactie
Pers is van harte welkom om deel te nemen aan de challenge. Aanmelden of meer informatie via wencke.fassbender@maussen.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Technogym

Technogym, opgericht in 1983, is ’s werelds grootste internationale leverancier van producten, diensten en oplossingen in de wellness en fitness industrie. Naast een compleet assortiment cardio, kracht en bewegingsapparatuur biedt Technogym ook netwerkoplossingen en andere programma's. Technogym is met meer dan 2.200 medewerkers, verspreid over 14 vestigingen, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra uitgerust met fitnessapparaten van Technogym, waarop dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers trainen. Technogym is official supplier van de meest recente edities van de Olympische Spelen: Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012 en RIO 2016.

berichten